Catre unde?

Posted on

„Cine face viata si moartea si tot ce se-ntampla in Universul nostru? Cine m-a facut sa visez incotro ma indrept,de ce sangerez ca un monstru? Cine m-a facut sa devin constient de prezent,oare cine e Universul nostru? Incontro se indreapta aceasta planeta cu spirit de haita,care este costu’?!”

Nu sunt eu autorul textului de mai sus si jur ca mor de ciuda ca nu m-am gandit eu inainte sa aud acest text sa abordez asa subiectul acela.Textul de mai sus este refrenul unei melodii de pe un album de muzica hip-hop aparut recent,si fiindca merita voi spune si aici ca este vorba despre, Kazi Ploae si Specii-Imperiul lianelor.Il gasiti aici la download.

Din pricina filmului The Bucket list,pe care spre rusinea mea l-am vizionat recent desi e din 2007,voi deschide un alt tab numit „Lista cu dorinte”,in care voi posta niste dorinte banale sau importante pentru mine,care as vrea sa le indeplinesc inainte sa ajung sa nu le mai pot indeplini.Cine stie cand va fi nevoie si de asa ceva(vizionati neaparat:The bucket list). E un post asa mai preventiv si ce vrea sa reflecte putin din viitorul blogului,in rest ne auzim tot cu aceleasi chestii si nebunii de ale mele transpuse in niste pagini virtuale.

Spre incheiere va mai las cu un alt text de pe acelasi album despre care v-am vorbit.

Indraznesti sa iesi? Indraznesti sa intrii? Cat poti sa pierzi? Cat castigi?  Si daca intrii o iei la stanga sau la dreapta? Sau la dreapta si trei sferturi? Poate ca nu chiar…Te poti zapaci asa de tare ca poti sa o iei la fuga pe drumuri incurcate intr-un ritm dement.Sa te chinui mile intregi intr-un spatiu salbatic,indreptandu-te spre un loc inutil,cel al asteptarii,pentru oamenii care doar asteapta.Asteapta un tren sa plece sau un autobuz sa vina,sau un avion sa plece,posta sa vina,asteptand ploaia,sunetul telefonului,zapada sa cada,sa astepti un da sau un nu,un sirag de perle sau o pereche de pantaloni,o peruca sau o noua sansa…”

Acest text abstract il vad genial si nu pot spune decat mii de felicitari autorului.


Reclame

One response »

  1. Manicea Narcis

    Stii cumva cine este autorul textelor? Caut de ceva timp..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: